Igor verses készlete

InterIgor - Interjú a magyar válogatott masszőrével

2018. március 26. - irokigor

103880_bigger.jpgInterIgor: Szép jó napot kívánok! Önt rengeteg kritika érte, mely szerint Ön is benne volt a Kazahsztán elleni vereségben.

Kovács Árpád masszőr: Igen, sajnos ez így igaz, sokan vádolnak ezzel. Én is jó napot kívánok a nézőknek! Visszatérve a kérdéshez: a probléma abból adódhatott, hogy Dzsudzsáknak nem masszíroztam át a bütykét.

Igor: Szóval az egész meccs egyetlen bütykön múlott?

KÁ: Nem feltétlenül, mert Szalai kalapácsujja sem kapta meg a megfelelő ellátást. Ráadásul fontos mozzanata volt a meccsnek amikor a mester „Attacking!” kiáltását Böde Dani „Varjúfing”-nak értette és orrát befogva fetrengett a 16-son belül gólhelyzetben.

Igor: Akkor tehát sokan hibáztak, köztük Ön is, s ez volt az oka a zakónak

KÁ: Nem. A labda súlya nem volt megfelelő, hol kevés volt és fölészállt a labda, hol túl sok és el sem vánszorgott a kapuig.

Igor: Tehát a labda súlya miatt kapott Magyarország Kazahsztán válogatottjától. Köszönöm az interjút!magyar_kazah2-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://irokigor.blog.hu/api/trackback/id/tr8313780758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása